6/07/2017

Thebos.fi - verkkokauppa
Hejjssan!Heti alkuun haluan sanoa, että tämä ei ole yhteistyöpostaus Thebos.fi nimisen verkkokaupan kanssa, vaan olen itse ostanut meikit ja olen niihin niin tyytyväinen, että haluan kertoa niistä teillekkin!

Eli tilasin Thebos.fi meikki verkkokaupasta meikkejä, joista yllätyin todella positiivisesti! Toimitus oli tosi nopea (2-3 päivää?) ja tuli kotiovelle asti. Tavarat oli pakattu hyvin, niissä ei ollut naarmuja eikä mikään ollut rikki. Meikeissä oli hyvä pigmentti ja meikit olivat kuvien mukaiset. Ennen merkkien käyttöä jännitin, että tulisiko naamaani jotai ihottumaa tai olisivatko meikit vain huonoja, koska ne olivat tosi edullisia. Mutta nyt olen käyttänyt meikkejä varmaan 3 kuukautta, eikä mitään ole tullut :) ja kuten jo sanoin meikit ovat tosi hyviä! 
Verkkokaupassa on myös hyviä alennuksia. Minulle tulee ainakin sähköpostiin tosi usein alennuksia, esim. joku tuote kaupan päälle, tai 25% alennus yms. Kun nämä tilasin sain juuri tuon alennuksen, että yksi tuote tulee kaupan päälle.
Verkkokauppa on kokonaisuudessaan super hyvä, ja aion tilata sieltä jatkossakin! <<3
Mutta nyt esittelen teille tuotteet mitä itse tilasin Thebossilta:

Tässä on kaikki meikit mitä tilasin, eli luomiväripaletti, higliter, huulipaletti, contourpaletti ja matta huulikiilto.

Tämä luomiväripaletti on oikeasti aaivan suuper ihana! Ihanat ja pigmenttiä sävyt. Toisessa kuvassa näkyy sävyt mun kädellä.

Tämä higliter on ihan mun ykkössuosikki näistä mun tilaamista tuotteista! <<3 aivan mahtava pigmentti ja levittyy todella hyvin, ja täydellinen sävy. Tämä toimii hyvin myös fixing sprayn kanssa, jos haluaa tosi näkyvän higlitterin. Mutta toimii tosi hyvin yksinäänkin! ;))

Tässä huulipaletissa on ihanat ja pigmenttiset sävyt. Jotkut sävyt ovat mattaisia ja jotkut ihanan helmiäisiä <3

Tämä mattainen huulikiilto on ihanan sävyinen, ja suuper pigmenttinen. Huulikiiltoa on hyvä laittaa yhden kerroksen verran, koska suurempi määrä tuntuu huulilla tosi raskaalta ja tahmealta. Mutta yhden kerroksen kanssa tosi hyvä tuote!
Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä tämä contour paletti. Sävyt ovat tosi hyviä ja hyvin levittäytyviä. Tummin sävy näyttää siltä ettei sitä välttämättä voisi käyttää, mutta se sopii tosi hyvin poskipäiden varjostukseen pienissä määrissä. Muut sävyt ovat aika oransseja, mutta sopivat ainakin omaan ihonväriini.

Tässä oli tämä postaus tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsitte! <<3xoxo Katariina