2/12/2016

D.I.Y Ystävänpäivä herkkuja!

Tein taas tämmösen videon YouTubeen, jossa näytän kolme erilaista ystävänpäivä herkkua. Vaikka videossa on ohjeet ja aineet laitan ne vielä tähän postaukseen. Ja tässä ei ole yhtään kuvia, koska unohdin ottaa kuvat herkuista.


Ekana on Puolukka valkosuklaaunelmat:

Niihin tarvitaan:

100g valkosuklaata
1tl vaniljasokeria
2dl kuohukermaa
puolukoita

Valmistusohje:

Vatkaa ensin kerma vaahdoksi, pilko suklaa ja sulata se. Lisää sula suklaa ja vaniljasokeri kermaan. Laita vuorotellen puolukoita ja kermaseosta tarjoilulaseihin, ja laita ne jääkaappiin, ja sitten ne ovat valmiita!

Toisena on Cake popsit

Niihin tarvitaan:

100g suklaata
Dominoita (tai jotain sen tapaisia)
nompparelleja
n. 2rkl tuorejuustoa
tikkuja

Valmistusohje:

Murskaa Dominot blenderissä, sekoita tuorejuusto Dominomurskaan. Tee Dominotuorejuusto-seoksesta palloja, laita ne jääkaappiin jähmettymään. Pilko ja sulata suklaa. Kun pallot ovat jähmettyneet laitab niihin tikku ja dippaa ne suklaassa ja nompparelleissa, laita ne vielä jääkaappiin, ja sitten ne ovat valmiita!

Viimeisenä on Riisisuklaat

Niihin tarvitaan:

125 g kookosrasvaa
8dl riisimuroja
3-4rkl kaakaojauhetta
2dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
(nompparelleja )

Valmistusohje:

Sulata kookosrasva ja lisää siihen kaikki muut aineet paitsi nompparellit. Laita riisisuklaat muffinssivuokiin ja jos haluat laittaa niiden päälle nompparelleja, niin laita nyt niitä. Laita riisisuklaat vielä jääkaappiin jähmettymään, ja sen jälkeen ne ovat valmiita!

Hyvää tulevaa Ystävänpäivää, ja toivottavsti tykkäsitte ;))